Een kwestie van gezond verstand

Communicatie gaat vooral over gezond verstand. Als je je kunt inleven in je klanten, medewerkers, de media of stakeholders, kom je een heel eind. Maar vanachter de bril van je eigen organisatie ontstaan soms wat blinde vlekken. Dat is het moment dat je hulp nodig hebt van een communicatieprofessional. Iemand die onbevangen en objectief de vertaalslag kan maken van het belang van een onderneming naar een effectieve communicatietactiek.

Ik doe dat op mijn eigen wijze: betrokken, loyaal aan mijn opdrachtgever, maar ook altijd vanuit een kritisch onderzoekende helicopterview. Ik werk bij voorkeur vanuit een integrale aanpak; het complete plaatje. Niet de communicatie als losstaande wetenschap zien, maar als onderdeel van het dagelijkse functioneren van een organisatie. Daarin kan ik helpen problemen en oplossingen zichtbaar te maken.

Met de strategie van uw organisatie rotsvast in mijn bagage wil ik direct en effectief kunnen inspelen op de ontwikkelingen van vandaag en morgen. Dat vergt continuïteit in de relatie, maar dan heb je ook wat. Een klankbord, een meedenker, een oplosser. Slim, creatief en liefst verrassend.

Dat werkt overigens het best bij opdrachtgevers die openstaan voor nieuwe ideeën en invloeden en een opbouwend kritische houding vooral als kans zien. Ja-knikkers zijn er al genoeg. Organisaties die communicatief in de problemen komen, hebben vaak juist behoefte aan de kritisch onderzoekende blik van een buitenstaander. Ook specifiek voor CEO’s of bestuurders die een persoonlijk klankbord zoeken, kan ik die rol vervullen.

Over Harry Bijl

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING
 

Contact

Julianalaan 27
3417 GJ
Montfoort
06-10466431
info@harrybijl.nl