Een afwisselend najaar

‘Een mix van advisering en uitvoering. Vaak uitvoering in het verlengde van advisering, omdat ik adviezen graag waar wil maken in de praktijk. Maar soms alleen advies en soms ook ‘gewoon’ een interview.’  Dat is de korte versie van het antwoord op de vraag ‘Wat doet Harry Bijl Communicatie?’

Ik houd van de afwisseling. Overigens niet alleen in soort werkzaamheden, maar ook in klanten en branches. Een overzicht van projecten dit najaar, geeft wat meer inzicht.

ADFYS Paramedisch Centrum – Conceptontwikkeling en schrijven magazine over gezond bewegen.

Brancheorganisatie Hibin – Strategisch advies / mede-organiseren branchecongres / schrijven interne nieuwsbrieven /  schrijven wervingsfolder.

Buurtsportcoach Montfoort - Advisering communicatiestrategie.

Centrum Ondergronds Bouwen – Schrijven reeks artikelen voor tijdschrift de Onderbouwing en webmagazine de Verdieping.

CRH Structural – Advisering communicatiestrategie  / schrijven artikelen personeelsblad / schrijven commerciële brochures.

Handicart – Script wervingsfilm.

Het Gezonde Net – Ontwikkelen en verzorgen vierdaagse workshopreeks ‘Bepaal en implementeer je (online) communicatiestrategie’ voor  fysiotherapiepraktijken.

Hibin Opleidingen – schrijven interne nieuwsbrieven / interview cursisten.

MijnHuisjeVerhuren.nl - advisering verhuurders van b&b, hotels en vakantiewoningen op het gebied van presentatie en marketing. 

Rabobank Amersfoort Eemland – Schrijven reeks artikelen voor tijdschrift ‘Dichterbij’.

Rendisk – Schrijven corporate brochure en productleaflets.