Partnerverwenartikelen

De grens tussen klantvriendelijkheid en 'creepy'  is erg dun. Wat begint als een weliswaar bemoeizuchtig, maar in aanleg sympathiek briefje van de plaatselijke supermarkt, wordt al heel snel dwingend en uiteindelijk ronduit eng. [Let wel op. Dit is 'fake', niet echt, bedacht om te laten zien hoe makkelijk en snel we kunnen opschuiven in het privacydenken. # disclaimer].

 

Geachte klant,

Uw supermarkt en uw zorgverzekeraar hebben de handen ineengeslagen om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zonder dat u er zich van bewust bent, vertelt de inhoud van uw boodschappenwagen veel over de mogelijke gezondheidsrisico’s die u loopt. Wij zijn u graag van dienst met tips die u kunnen helpen uw gezondheidsrisico’s te verkleinen. Deze dienst is geheel gratis voor onze vaste relaties.

Uw vleesconsumptie laat zien dat u wellicht een risico loopt op een verhoogd cholesterolgehalte. Vlees bevat veel verzadigde vetten die een hoger cholesterolgehalte kunnen veroorzaken, waardoor de kans op hart- en vaatziekten toeneemt. Komende maand organiseert uw zorgverzekeraar gratis cholesterolspreekuren, waar u en uw gezinsleden hun cholesterolwaarde kunnen laten testen. In uw supermarkt vindt u een gratis folder met informatie over cholesterolverlagende producten. Verder wijzen wij u erop dat de verse zalm volgende week in de aanbieding is.

Volgende week ligt er op vertoon van uw klantenkaart een gratis tweekilozak appels naar keuze voor u klaar. Deze wordt u aangeboden door uw zorgverzekeraar. Uw groente- en fruitconsumptie ligt onder het door het Voedingsbureau aanbevolen minimum van twee ons groente en twee stuks fruit per persoon per dag. Met de gratis appels hopen wij een bijdrage te leveren aan een gezonder voedingspatroon.

Ook de gezondheid van uw huisdier gaat ons aan het hart. U bent recentelijk overgestapt op een nieuw A-merk blikvoer. In ons assortiment huismerken voeren wij sinds kort een productlijn verantwoord droog- en blikvoer voor katten en honden met dezelfde voedingswaarden als het A-merk dat u nu gebruikt. Zie ook de aanbieding in de winkel.

Een goede gezondheid kent vele aspecten. De langetermijnscan van uw boodschappenwagen laat zien dat de aanschaf van producten uit onze voorbehoedsmiddelenlijn de laatste maanden een forse daling laat zien. Dit kan betekenen dat u zich kunt aanmelden voor ons gratis Babywelkompakket. Als dit niet aan de orde is, wijzen wij u graag op het nieuwe assortiment comfortgels en partnerverwenartikelen in het schap bij de tabakswaren.

Hopelijk zijn wij u met deze informatie en aanbiedingen van dienst geweest.

Met vriendelijke groeten,

Uw supermarktmanager en uw zorgadviseur