Workshops

Als mkb-ondernemer wil je je bedrijf uiteraard goed profileren. Maar om daar nu iemand voor in dienst te nemen? En alles maar uitbesteden is ook geen optie? In een workshop van een dag neem ik je mee door het hele traject, van positionering tot de organisatie van je marketing/communicatie-activiteiten.

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Wat is nu eigenlijk jouw boodschap aan jouw klanten? En hoe draag je die uit? Welke communicatiemiddelen heb je daarbij nodig? Hoe zorg je ervoor dat jouw website, social media-kanalen, foldermateriaal etc. aansluiten bij jouw boodschap.  Waar moet je op letten als je een website laat maken? Hoe onderhoud je website en social media op een slimme en effectieve manier? Het komt allemaal aan de orde.

Het werkt als volgt. Je belt (06 – 10 466 431) en we maken een vrijblijvende afspraak. We nemen jouw vragen en problemen door en ik kom met een voorstel op maat. Dan ben je, al dan niet samen met enkele medewerkers, een dag aan de beurt. Even een dag zonder smartphone of klanten. Een dag gericht bezig zijn met hoe je jouw bedrijf beter in de markt kunt zetten. Uitgangspunt is dat je na die dag op eigen kracht verder kunt werken aan je marketing/communicatie-aanpak.

Over Harry Bijl

ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACYVERKLARING
 

Contact

Julianalaan 27
3417 GJ
Montfoort
06-10466431
info@harrybijl.nl